Υπηρεσίες

της εταιρείας Maxi Transfers

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της Κρήτης, καθώς επίσης και οπουδήποτε αλλού της ζητηθεί από τον πελάτη.

V.I.P. & Conference Transfers

Η εταιρεία Maxi Transfers σας προσφέρει πολυτελή οχήματα δίνοντας κύρος στις επαγγελματικές σας μετακινήσεις στην Κρήτη. Οι οδηγοί της εταιρείας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και προσφέρουν ασφαλείς μετακινήσεις, εχεμύθεια και συνέπεια σε οποιοδήποτε τομέα ζητηθεί από τον πελάτη.

Εξασφαλίστε μία δυνατή παρουσία στις επαγγελματικές σας συναντήσεις πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας προσφέροντας σας υπηρεσίες μετακίνησης υψηλών προδιαγραφών.

Σας οδηγούμε στο γάμο σας

Την ομορφότερη μέρα της ζωής σας εξασφαλίστε τη μετακίνησή σας προς τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο πολυτελείας. Η Maxi Transfers σας προσφέρει έναν έμπειρο οδηγό κατάλληλα ενδεδυμένο για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχωθείτε στο τέλος της βραδυάς για το ποιος θα μεταφέρει τους νεόνυμφους από την αίθουσα εκδηλώσεων προς τον προορισμό τους, οπουδήποτε και αν είναι αυτός.

Ιδιωτικές Εκδρομές

Η Maxi Transfers σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε τις εκδρομές σας όπως τις έχετε φανταστεί στο νησί της Κρήτης. Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα αξιοθέατα του νησιού με το ρυθμό που εσείς επιθυμείτε και με την απόλυτη ασφάλεια που σας προσφέρουν τα πολυτελή οχήματα και οι έμπειροι οδηγοί της εταιρείας. Απλώς ενημερώστε μας για την ημέρα που επιθυμείτε να κάνετε την εκδρομή, τον προορισμό και τον αριθμό των ατόμων και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες είναι δική μας ευθύνη.

Μεταφορές για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Με σεβασμό στα άτομα με κινητικές δυσκολίες η εταιρεία Maxi Transfers μπορεί να καλύψει και τις δικές τους μετακινήσεις με απόλυτη ασφάλεια. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας αναλαμβάνει την μετακίνηση αυτών των ατόμων στην Κρήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες για την MaxiTransfers

τηλεφωνήστε μας στο +30 28210 69800 ή βρείτε μας στα social media:

Σχετικά με εμάς

Η Maxi Transfers είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες οδηγούς ταξί, με πολύχρονη εμπειρία στις τουριστικές μεταφορές. Στόχοι της εταιρείας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των επιβατών και η ικανοποίηση όλων των αναγκών τους στον τομέα των οδικών μεταφορών σε όλο το νησί της Κρήτης.

Υπηρεσίες

  • V.I.P. & Conference Tranfers
  • Wedding Transfers
  • Ιδιωτικές Εκδρομές
  • Μεταφορές για άτομα με κινητικά προβλήματα

Διεύθυνση

logo01

Maxi Transfers

Πλ. Ελ. Βενιζέλου,
Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου,
Χανιά, Κρήτη

ESPA Image περισσοτερα